Jump to content
Posted

Evet arkadaşlar böyle bişey varmıydı forumda bilmiyorum ama yoksa güzel bi çalışmaydı yapayım dedim :D oyunda amaç üstte yazı yazan üyeye bakıp onunla ilgili bişey söylemektir.

benden sonra yazacak kişi örneğin:

Pislickin teki kendisi

şeklinde yazabilir onun altına yazanda o kişi ile ilgili yorum yapacaktır bu sıra ile gidecek böyle hadi başlayın :)

• Replies 104
  • Views 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

zaten wt nın kasarı olduk :)

zauahah :D:D çok güldüm buna sırf çok güldüğümü bildirmek için kırk yılda bir girdiğim forum account'uma login oldum.. Yanii.. kötü manada değil öyle olduğunu iddia etmiyorum :] just.. fun..

Bloodfrozen.

Edited by niqhtmaree

Bütün skilleri atıp cloak acmam yokmu o an bitiriyordur onu işte =) Priest gördüğüm zaman arkasına yapısırım ama :)

Kaybolmamın sebebini bilki hatun oldugun içindir :)

iyi bilirim iyi kadın erkek ayırt etmeden kaçmasına bitiyorum zaten :) ( saygıdan olsa gerek :D )

entreri yerim seni :D

by joy

öncelikle çok sinsi :)

necmi sen varya ah sen :D üstad iyi güzelde bi 1vs1 karşılaşamıyoz ki bg lerde randomlarda :D ben adama dalıyom sen zıplıyon ee tabi yemiş oluyon ( çok göze batıyosss ellam :D ) he pala yida unutmayalım oda aynı :D

Edited by marvellous

öncelikle çok sinsi :)

necmi sen varya ah sen :D üstad iyi güzelde bi 1vs1 karşılaşamıyoz ki bg lerde randomlarda :D ben adama dalıyom sen zıplıyon ee tabi yemiş oluyon ( çok göze batıyosss ellam :D ) he pala yida unutmayalım oda aynı :D

kendisini çok severim cok eskiden beri :D ama eskileri pek hatırlamıyor :) oyunda ona olan saygım başka kimsede yok , her ne kadar 1-2 taktik vermiş olsa bile Acımam o bile olsa uygularım ! :D

By Porphyria

kendisini çok severim cok eskiden beri :D ama eskileri pek hatırlamıyor :) oyunda ona olan saygım başka kimsede yok , her ne kadar 1-2 taktik vermiş olsa bile Acımam o bile olsa uygularım ! :D

By Porphyria

gürkan kime acımıyon insan abi dediğini kesermi hiç :)

Üstteki mi mount ları vardır :D epey fazla dünden ötürü kırgınım sana violette yaptıgın için :D

Invincible.

gürkan kime acımıyon insan abi dediğini kesermi hiç :)

kesmez dimi pardon :( :)

Üstteki mi mount ları vardır :D epey fazla dünden ötürü kırgınım sana violette yaptıgın için :D

Invincible.

üstteki iyi birisi :) lakin bana kırgın ( can sıkıntısı güncelleme test edilirken violette bi kaç şımarıklık yaptım kusura bakma lütfen :) )

üstteki iyi birisi :) lakin bana kırgın ( can sıkıntısı güncelleme test edilirken violette bi kaç şımarıklık yaptım kusura bakma lütfen :) )

Mehmet iyi bir arkadaşımız, yazdığı hikayeler var az biraz, yazar olmaya aday :D Rouge da iyi oynar zaten elindeki silahlarla oynamazsa ayıp :D illidan kesmen lazım senin :P

Mehmet iyi bir arkadaşımız, yazdığı hikayeler var az biraz, yazar olmaya aday :D Rouge da iyi oynar zaten elindeki silahlarla oynamazsa ayıp :D illidan kesmen lazım senin :P

enver çok iyi bi dost ama enteresan bi oyuncu heali başka başka şekillerde atıyor :D el yüz felan anladın artık -- illidan kesmem ya başımızda bi büyük var onuda kesmiyelim

enver çok iyi bi dost ama enteresan bi oyuncu heali başka başka şekillerde atıyor :D el yüz felan anladın artık -- illidan kesmem ya başımızda bi büyük var onuda kesmiyelim

Acımam ağız burun heal atarım :D

Acımam ağız burun heal atarım :D

Bu xero varya tam bir ks ci :D Druidde sevmiyorum ama hunterde güzel oynuyor yada çok ks attıgı ıcın güzel gözüküyor :P ama cok iyidir kendisi :) son dönemdeki kırgınlıgımı sayarak söylüyorm:)

Bu xero varya tam bir ks ci :D Druidde sevmiyorum ama hunterde güzel oynuyor yada çok ks attıgı ıcın güzel gözüküyor :P ama cok iyidir kendisi :) son dönemdeki kırgınlıgımı sayarak söylüyorm:)

uu xero ve lakotor bir araya qelince konusamaya baslayınca durdura bilene ask olsun

uu xero ve lakotor bir araya qelince konusamaya baslayınca durdura bilene ask olsun

bu fatal hep uyukluyor :D kendi halinde ruhsuz pvp de kendini göstermemiş ama sağlam itemli bi warlock oynayısını görmedim aylardır :D

EDİT : bazen şüphe duyuyorum aynı guilddemiyiz diye :P

Edited by Lofty

Bu adama fear i yasaklıyorum warlocku yasaklıyorum :D şaka bir yana fatal iyi birisidir kardeşimdir kendisi

Invincible

adam dementor işte neyini bilcen daha

adam dementor işte neyini bilcen daha

lofty kız olsam bilion .d adam dementor istedigi qüzel bi dps carının olması ama wturk onun tank olmasını istiyor :D

lofty kız olsam bilion .d adam dementor istedigi qüzel bi dps carının olması ama wturk onun tank olmasını istiyor :D

fatalcık ! lofty değil Porphyria ! :D

fatalcık ! lofty değil Porphyria ! :D

içerde enaz 6 ay yatmış :P ( dedim o avtarı koyma diye :D )

not : bu topicin forum oyunlarında olması gerekmiyor mu?

içerde enaz 6 ay yatmış :P ( dedim o avtarı koyma diye :D )

not : bu topicin forum oyunlarında olması gerekmiyor mu?

Oyunu bırakmasına en çok üzüldüklerimden biri, kaç defa dedim gelin tekrar diye de dinlemiyo bu eskiler artık beni :D İyi çocuktur Asal elimde büyüdü :P

Oyunu bırakmasına en çok üzüldüklerimden biri, kaç defa dedim gelin tekrar diye de dinlemiyo bu eskiler artık beni :D İyi çocuktur Asal elimde büyüdü :P

bu adam hep üstte ya :D