Jump to content
Posted

Evet arkadaşlar böyle bişey varmıydı forumda bilmiyorum ama yoksa güzel bi çalışmaydı yapayım dedim :D oyunda amaç üstte yazı yazan üyeye bakıp onunla ilgili bişey söylemektir.

benden sonra yazacak kişi örneğin:

Pislickin teki kendisi

şeklinde yazabilir onun altına yazanda o kişi ile ilgili yorum yapacaktır bu sıra ile gidecek böyle hadi başlayın :)

• Replies 104
  • Views 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

üstteki üyeyi tanıyamadım ama sapladığıma pek bi seviyorum :D

üstteki üye hala beni tanımadı yaw ben pislick benden başka kimi saplıyon ki :D

tanıdım şimdi üstteki üyeyi ama ben tek saplıktan yana değilim :D o an önüme kim gelirse onu saplarım :P

Pek Tanışık Olamadık Ama Okudugum Kadarı Ile Yazılanlara Bakilirsa Iyi Biri Hee Ayrıyetten Hikayeleride Güzel :) Yazmak Bi Ayri Yetenek Özgüven Bulup Yayinlamak Ayri Bi Durum
  • 2 weeks later...

Pek Tanışık Olamadık Ama Okudugum Kadarı Ile Yazılanlara Bakilirsa Iyi Biri Hee Ayrıyetten Hikayeleride Güzel :) Yazmak Bi Ayri Yetenek Özgüven Bulup Yayinlamak Ayri Bi Durum

Oyundaki nickini verse yorum yapicaktim ama taniyamadim sen kimlerdensin :P

Sylph :)

bu kişiyi 3 yıl oldu sanırım tanıyom daha ne adını ne yaşını ne sanını biliyom :D

özetle gizemli

Hemen arkamda oturuyo iyi bilirim :D Güzel healerlık yapar ama shadowdan anlamaz pek :) Bizzat kardeşimdir kendisi nasıl bileyim allasen :D

Ama araya biri girmiş edit! :D

Kardesimdir kendisi evet pwp de benden iyi oynar kabul ediyorum zaten kötü bisey yazsın döverim :P

Sylph-Breeze-Alkyone :)

:) OLD FrienDs ten Weny Eski Nick Janjan Bende Seni Taniyamadim Aklımın Bİ Kösesinde Horde dir Kesin Geciyor

Edited by WeNy

:) OLD FrineDs ten Weny Eski Nick Janjan Bende Seni Taniyamadim Aklımın Bİ Kösesinde Horde dir Kesin Geciyor

5 yıldır horde oynuyorum daha nolsun bütün nickleride yazdım tanınmıyorum anlaşılan :(

O Senden Degil Benden Kaynaklanıyor Ben Yeniyim :)

Yeni biridir kendisi bg lerde karşılaşmak dileğiyle :P

:D Bg lerdeyim Zaten Ama Pek Göremedigim Gördüysemde Pek Göze Carpmayan Biri :P

olduğu gibi bilirim :)

tanımam etmem kimmiş ki :D