Jump to content
Posted
Evet arkadaşlar böyle bişey varmıydı forumda bilmiyorum ama yoksa güzel bi çalışmaydı yapayım dedim :D oyunda amaç üstte yazı yazan üyeye bakıp onunla ilgili bişey söylemektir.

benden sonra yazacak kişi örneğin:

Pislickin teki kendisi

şeklinde yazabilir onun altına yazanda o kişi ile ilgili yorum yapacaktır bu sıra ile gidecek böyle hadi başlayın :)
  • Replies 104
  • Views 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

üstteki üyeyi tanıyamadım ama sapladığıma pek bi seviyorum :D
[quote name='cevat1992' timestamp='1280566571' post='271054']
üstteki üye hala beni tanımadı yaw ben pislick benden başka kimi saplıyon ki :D
[/quote]

tanıdım şimdi üstteki üyeyi ama ben tek saplıktan yana değilim :D o an önüme kim gelirse onu saplarım :P
Pek Tanışık Olamadık Ama Okudugum Kadarı Ile Yazılanlara Bakilirsa Iyi Biri Hee Ayrıyetten Hikayeleride Güzel :) Yazmak Bi Ayri Yetenek Özgüven Bulup Yayinlamak Ayri Bi Durum
  • 2 weeks later...
[quote name='WeNy' timestamp='1280568967' post='271065']
Pek Tanışık Olamadık Ama Okudugum Kadarı Ile Yazılanlara Bakilirsa Iyi Biri Hee Ayrıyetten Hikayeleride Güzel :) Yazmak Bi Ayri Yetenek Özgüven Bulup Yayinlamak Ayri Bi Durum
[/quote]
Oyundaki nickini verse yorum yapicaktim ama taniyamadim sen kimlerdensin :P
Sylph :)
bu kişiyi 3 yıl oldu sanırım tanıyom daha ne adını ne yaşını ne sanını biliyom :D

özetle gizemli
Hemen arkamda oturuyo iyi bilirim :D Güzel healerlık yapar ama shadowdan anlamaz pek :) Bizzat kardeşimdir kendisi nasıl bileyim allasen :D
[quote name='Nirvana' timestamp='1281266940' post='271771']
Ama araya biri girmiş edit! :D
[/quote]
Kardesimdir kendisi evet pwp de benden iyi oynar kabul ediyorum zaten kötü bisey yazsın döverim :P
Sylph-Breeze-Alkyone :)
:) OLD FrienDs ten Weny Eski Nick Janjan Bende Seni Taniyamadim Aklımın Bİ Kösesinde Horde dir Kesin Geciyor

Edited by WeNy

[quote name='WeNy' timestamp='1281267161' post='271773']
:) OLD FrineDs ten Weny Eski Nick Janjan Bende Seni Taniyamadim Aklımın Bİ Kösesinde Horde dir Kesin Geciyor
[/quote]
5 yıldır horde oynuyorum daha nolsun bütün nickleride yazdım tanınmıyorum anlaşılan :(
[quote name='WeNy' timestamp='1281274926' post='271788']
O Senden Degil Benden Kaynaklanıyor Ben Yeniyim :)
[/quote]
Yeni biridir kendisi bg lerde karşılaşmak dileğiyle :P
:D Bg lerdeyim Zaten Ama Pek Göremedigim Gördüysemde Pek Göze Carpmayan Biri :P
[quote name='marvellous' timestamp='1281276929' post='271798']
olduğu gibi bilirim :)
[/quote]
tanımam etmem kimmiş ki :D