Jump to content
Posted
Bana göre şu anki EN ler şu kişiler pvp ve pve olarak bildiklerimi yine orada belirticem :)

Rogue: İyiçocuk, Kötüçocuk
Paladin: Weny, Rjalk
Holy Paladin: Onebe
Warrior: Yattara
Mage: Athena, Polzek
Priest: Edyy
Death Knight: Neete
Warlock: Cck, Nike, Krapleos
Shaman: Eiak bg de pek göremediğim için en çok onu gördüm ama iyi oynuyo :)

Sizde kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim bu deidklerim şu an için geçerlidir.

Edited by cevat1992

• Replies 234
  • Views 62.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='kartaltug' timestamp='1292284566' post='282201']
ya ben sızı anlamıorum resmen çamur atayım üstünde kalsın işindesiniz.forumu %70 oranında takıp edıorum ve neredeyse okudugum her topic te karşı faction a anti tez babında sureklı bı sataşma war.zaten post sayımdan da bellıdır kı pek yazmıorum. sureklı okuyorum gecıorum.yazmama sebebımde yazdıgım yorum hakkında tartışma olcagından cekındıgım ıcındı yazdım oldu. yıne oyunu kendıne yasam felsefesı halıne getırmıs bı kac oyuncu yazdıgım yorumu yanlış bişi yazmışım gibi lans ettı.bu bir oyun ya yaşam felsefesı halıne getırıp dalaşmanın ne anlamı var.ben kendimce gördüğüm olayı söledım yanlış bişi sölediğimide düşünmüyorum.tmm arkadaşa healersız bg gelmıs olabılır ama bnmm gördüğüm en az 1 healer ıle horde lar bg de.olmadıgı da oldu onu da ınkar etmıorum ama bu yazdıgım yorumumu nıe kavga halıne getırıosunuz :). tmm bundan sonra duelde yemek de yemem :).(abı ya duel de yemek yedım dıe oyun kurallarını çiğnedım) :)) özur dılerım sende o fırsatı verdın bana.yedırmeseydın abıcım büyüğümsün saygılar...

he bu arada exelans ın gs sı nın bi önemı yok adam azda olsa heal atıosa 1 kısıyı bıle 2k dan 10k dan dönduruosa bunun oyun ıcınde katkısı olucagını dusunuyorum.taylan bence iyi gözlemleyememiş bu ally ve horde tarafındakı healerları.bnm ally dakı gordugum ve bg lere katılan healer darrkman rjalk ve positive dir.farklı bı healer geldıyse ben görmemişimdir.her neyse dahada yorum yazmak ıstemıorum cunku ya bana garezi olanlar war bi sataşma içerisindeler yada yazdıklarım yanlış okunuyor.

hadi iyi OYUN lar :))
[/quote]
horde tarafında heal yok derken bu bir arkamızda heal yok ama iyiyiz gibi bir söylem değil yakınmaydı neden böyle sonuçlar doğurdu anlamadım
yalan yok geçen bi enttreri ile bg yapayım ddedım 5 healirmiz vardı allah arttırsın :D ( abi biriside benımle takılmıyor garezlerımı var bilemedim ) sap atıp yemek yiyor kendi kendimin healiri oluyorum :blink:

Edited by marvellous

• 2 weeks later...
selam pozitif abi hayranınım bana heal atmayı öğretirmisin bglerde senin ki kadar atamıyorum :(
[quote name='onebe' timestamp='1293316631' post='282846']
selam pozitif abi hayranınım bana heal atmayı öğretirmisin bglerde senin ki kadar atamıyorum :(
[/quote]

oneBE ÖÐREnemedin galİBA PALAdan bg heALERı olmAZ
ya acaba kabalık olarakmı algıladı pozitiv gelip farma baglar dalaranda bile raidle gezecem artık
  • 2 years later...

Bana biraz hak yenmıs gibi geldi ama genede zevkler tartısılmaz   :D  :D  :D

Edited by Alpatrox

• 4 months later...

vidoyu simdi gordum gülmekten aglıyorum ahueuehauheuhe

• 9 months later...

Vay be bu postu ilk gördüğümden sonra seneler geçmiş ,ilginç olan şey aynı dönem oynadığım adamların hiç biri adımı yazmamış :P  az deli etmemişim zamanında demekki lol.