Posted November 2, 201015 yr Bana göre şu anki EN ler şu kişiler pvp ve pve olarak bildiklerimi yine orada belirticem :) Rogue: İyiçocuk, KötüçocukPaladin: Weny, RjalkHoly Paladin: OnebeWarrior: YattaraMage: Athena, PolzekPriest: EdyyDeath Knight: NeeteWarlock: Cck, Nike, KrapleosShaman: Eiak bg de pek göremediğim için en çok onu gördüm ama iyi oynuyo :) Sizde kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim bu deidklerim şu an için geçerlidir. Edited November 2, 201015 yr by cevat1992
November 4, 201015 yr Çok yazılmış ama bende yazmak istedim. yazdıklarım birebir karşılaştığım ve clasını hakkıyla kullandığını düşündüklerimdir. RJALK DK : NEETE, RYUU PALADİN : NAARU (çok paladinle duel attım böylesini görmedim, kimse alınmasın.) ROGUE : DARKİE,PALA DRUİD : QUANSY, POSİTİVE PRİEST : EDDY (tek geçerim) WARLOCK : CCK, LANET WARİOR : SERENİTY MAGE : ZZ, HİGHDAMAGE (Ben zz diyenlere şaşmıyorum:) HUNTER : RİCOCHET ( Horde dan hunter yazmıyorum, bu ara onlara küsüm. o kadar adamın arasından hep beni targetlıyolar :) ) SHAMAN : JYNX, TAKSİRAT
November 5, 201015 yr Çok yazılmış ama bende yazmak istedim. yazdıklarım birebir karşılaştığım ve clasını hakkıyla kullandığını düşündüklerimdir. RJALK HUNTER : Horde dan hunter yazmıyorum, bu ara onlara küsüm. o kadar adamın arasından hep beni targetlıyolar :) işte çıtır kızlar'ın bıktırdığı birisi daha. eylemlerimiz sürecek. yakında arenalardayız :lol: not : yazdıgımdan "kasıtlı dalıyormuş la bunlar" anlamını çıkaranları nijerya'da yayaye koko combo yayaye şarkısı eşliğinde yakıyorlarmış. ben öyle duydum. . Edited November 5, 201015 yr by etsw
November 5, 201015 yr HORDEyi FARMA BAGLAYANA DAMA biri de horde şehirleri farma bağlandı mı demişti neydi :D
November 5, 201015 yr şunu denesek ya alyler hordeleri yazsın hordeler alyleri sonuçta karşı karşıya biz kalıyoruz böyle herkes arkadaşını yazıyor bir bakış açısı...
November 5, 201015 yr En yakışıklı : DisgustEn güzel : Silence Ben ve Positive gibi objektif olun arkadaşlar enlerde lütfen :blink: Edited November 5, 201015 yr by asan61
November 5, 201015 yr şunu denesek ya alyler hordeleri yazsın hordeler alyleri sonuçta karşı karşıya biz kalıyoruz böyle herkes arkadaşını yazıyor bir bakış açısı...Mesela bence Allylerin en iyileriPaladin:Naaru ve Rjalk arasında gidip geliorumDeathknight:Mukadderath(yanlıs yazdıysam affola)Rogue:DarkieHunter:OmenShaman:ChaismRestoShaman:JynxWarlock:LanetWarrior:SerenityMage:Alliance da o kadar iyi mage görmedim dahaPriest:EdyyDruid:ShadowdustRestoDruid:Qansy
November 5, 201015 yr darkshine, on 05 November 2010 - 09:09 AM, said: şunu denesek ya alyler hordeleri yazsın hordeler alyleri sonuçta karşı karşıya biz kalıyoruz böyle herkes arkadaşını yazıyor bir bakış açısı... Mesela bence Allylerin en iyileriPaladin:aslında aly ler de iyi pladin oynuyan yok zati pladini iyi oynamya ihtiyacı yok nasılsa güçlü vugon ve naruu iyiDeathknight:artas öbürlerinin ismini hatırlayamadım :)Rogue:iyicocuk az itemle cok iş Hunter:RİCOCHET iyi hunter Shaman:ejak dorumu yazdımWarlock:Lanet minik belaWarrior:Serenity zoraki kahraman(aly ler de en iyisi)Mage:elecra oda erkak minik belaPriest:Edyy daha iyi priler gördüm (bu servurda ama iyi olan o)Druid:Shadowdust gercekten iyi RestoDruid:Qansy oyalamacı gercek iyi olalar bunlar arkadaşım falan dehiler(LANET VE QANSY GEÇMİŞTE YARDIMLAŞMAMIZ OLMUŞTUR OLAR AYRI VE EDYY İTEMSİZ HALİNİ ÖRENME AŞAMASINI BİLİRİM ELİMİZDE BÜYÜDÜ :) )bunlar benim görüşüm yazan: delihüsrev Edited November 5, 201015 yr by huseinhan
November 5, 201015 yr paladin=naaru hunter=ricocet warior=serenity cappyden miss gibi serenity shaman=chaism dk=eski artass simdi sanırım char el değişmiş warlock=keşke olsaydı viper yazsam :D druid=qansy vakabayaşi priest=sorgusuz sualsız EDDY roque=sevmem ama drkie mage=fikrim yok Edited November 5, 201015 yr by onebe
November 5, 201015 yr objektif olmak gerekirse mage zzwarior zzzhunter zzzzlock zzzzzrogue zzzzzzpaladin zzzzzzzduru zzzzzzzzshaman zzzzzzzzzpriest zzzzzzzzzzdeath k zzzzzzzzzzz
November 5, 201015 yr aa objektif bu olayı olayı okumamışımgerci yazdıhım dorudur arkadaşı lanlar dorulamaz ama katılanda olur :)
November 5, 201015 yr objektif olmak gerekirse mage zzwarior zzzhunter zzzzlock zzzzzrogue zzzzzzpaladin zzzzzzzduru zzzzzzzzshaman zzzzzzzzzpriest zzzzzzzzzzdeath k zzzzzzzzzzzhehehe yasin koptum yerimde :rolleyes:
November 5, 201015 yr darkshine, on 05 November 2010 - 09:09 AM, said:Rogue:iyicocuk ezik itemle cok iş teşekkür ederim ama itemler okadarda ezik değil ya :P
November 5, 201015 yr Eğer ally hordeyi - horde ally'i yazacaksa benim görüşüm şudur ; Rogue ; Jackall , Disgust (gerçekten iyiler) Warrior ; Delihüsrev ( ben başka warrior göremiyorum ? ) Mage ; Zz ( bu adamdaki taktik Bl!zz ' de yok :) ) Hunter ; Era ( göze çok batıcı :P Edit ; Son zamanlarda 3 hunter geziyorlar :P ) Paladin ; Deniro ( bu sıralar hakkını vererek oynuyan tek paladin. ) Shaman ; Tranqullity Deathknight ; Abandonation ( WT bu adama shadowmourne verme :) Warlock ; Cck Druid ; Lakator Priest ; Sylph sizlerde sadece karşı IRK'ınız EN'lerini yazın :) Edited November 5, 201015 yr by Lofty
November 5, 201015 yr Eğer ally hordeyi - horde ally'i yazacaksa benim görüşüm şudur ; Rogue ; Jackall , Disgust (gerçekten iyiler) Warrior ; Delihüsrev ( ben başka warrior göremiyorum ? ) Mage ; Zz ( bu adamdaki taktik Bl!zz ' de yok :) ) Hunter ; Era ( göze çok batıcı :P Edit ; Son zamanlarda 3 hunter geziyorlar :P ) Paladin ; Deniro ( bu sıralar hakkını vererek oynuyan tek paladin. ) Shaman ; Tranqullity Deathknight ; Abandonation ( WT bu adama shadowmourne verme :) Warlock ; Cck Druid ; Lakator Priest ; Sylph sizlerde sadece karşı IRK'ınız EN'lerini yazın :)karşı ırk derken birbirine en çok kıl olanlar mı? mesela dwarf ve troll? :D faction ya da taraf desen? of gürkan of oyunu oynamayı öğrendin de forum kısmında hala kopartıyosun :D
November 5, 201015 yr huseinhan, on 05 November 2010 - 01:10 PM, said: darkshine, on 05 November 2010 - 09:09 AM, said:Rogue:iyicocuk ezik itemle cok iş teşekkür ederim ama itemler okadarda ezik değil ya düzenleme yaptım yanlış görmüş olabilrim afola Warrior ; Delihüsrev ( ben başka warrior göremiyorum ? ) bu servurda cok terci edilmiyo edilsede bırakılıyo ben tam 5senedir warirorum ben en iyi deiğlim belki ama bunu nedeni sağelimin sakat olmasıdır tek ele kesiyorum coğunu haberi olsunlar. Edited November 5, 201015 yr by huseinhan
November 5, 201015 yr karşı ırk derken birbirine en çok kıl olanlar mı? mesela dwarf ve troll? :D faction ya da taraf desen? of gürkan of oyunu oynamayı öğrendin de forum kısmında hala kopartıyosun :Dben öyle biliyordum yanlış bilmiş olamazmıyım ne var bunda ? ayrıca 16 yaşında bi cocuktan fazlasını bekleme üstad , yani sen kopmaya devam edebilirsin :) Edited November 5, 201015 yr by Lofty
November 5, 201015 yr bu servurda cok terci edilmiyo edilsede bırakılıyo ben tam 5senedir warirorum ben en iyi deiğlim belki ama bunu nedeni sağelimin sakat olmasıdır tek ele kesiyorum coğunu haberi olsunlar.hadi ya geçmiş olsun dostum.. bu şekilde bunları yapıyorsan helal olsun sana valla ne diyeyim :)
November 5, 201015 yr saholasın şans arkadaşım uçurumdan düşünce böle oluyo ölmedim ona şükür . Edited November 5, 201015 yr by huseinhan
November 5, 201015 yr ben öyle biliyordum yanlış bilmiş olamazmıyım ne var bunda ? ayrıca 16 yaşında bi cocuktan fazlasını bekleme üstad , yani sen kopmaya devam edebilirsin :)Neyse abicim allaha emanet ol
November 5, 201015 yr saholasın şans arkadaşım uçurumdan düşünce böle oluyo ölmedim ona şükür .şükür valla onada şükür. üzüldüm gerçekten
November 9, 201015 yr Hordede Dikkat çeken arkadaşları yazıyorum, ally pek tanımıyorum yazsamda isimlerini yanlış yazarım diye yazmak istemedim.Deathkinght:Neete,RyuPaladin:Carotis.HolyPaladin:Irony-OnebeDruid:Fluu (şimdi yine Horde olmuş,isim değiştirdi sanırsam :) )RestoDru:--Hunter:--Mage:Zz-HighdamageWarlock:Cck-AsmodeanWarrior:---Rogue:Pala,DisguitShaman:--Priest:Edyy.
Bana göre şu anki EN ler şu kişiler pvp ve pve olarak bildiklerimi yine orada belirticem :)
Rogue: İyiçocuk, Kötüçocuk
Paladin: Weny, Rjalk
Holy Paladin: Onebe
Warrior: Yattara
Mage: Athena, Polzek
Priest: Edyy
Death Knight: Neete
Warlock: Cck, Nike, Krapleos
Shaman: Eiak bg de pek göremediğim için en çok onu gördüm ama iyi oynuyo :)
Sizde kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim bu deidklerim şu an için geçerlidir.
Edited by cevat1992