Posted November 2, 201015 yr Bana göre şu anki EN ler şu kişiler pvp ve pve olarak bildiklerimi yine orada belirticem :) Rogue: İyiçocuk, KötüçocukPaladin: Weny, RjalkHoly Paladin: OnebeWarrior: YattaraMage: Athena, PolzekPriest: EdyyDeath Knight: NeeteWarlock: Cck, Nike, KrapleosShaman: Eiak bg de pek göremediğim için en çok onu gördüm ama iyi oynuyo :) Sizde kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim bu deidklerim şu an için geçerlidir. Edited November 2, 201015 yr by cevat1992
December 11, 201015 yr Class enlerden de dusmusuz :) wah halımıze :)) :D Asker Posumdan selamlar +++ şafak kaç:)
December 11, 201015 yr Class enlerden de dusmusuz :) wah halımıze :)) :D Asker Posumdan selamlarEn büyük asker: Posumm :P :D
December 11, 201015 yr Rogue: DisgustShaman: KokoPriest: EdyyWarlock: CckPaladin: OnebeDruid: AristoWarrior: DeepfearHunter: RicochetMage: ElectroDeath Knight: Neete (Tamamen tarafsız kendi düşüncemdir)
December 12, 201015 yr classları bılmem ama benım gozlemledıgım kadarıyla en ıyı oyuncu kesınlıkle ryuu dur (Arkasında heal yok abi adamın :D )
December 12, 201015 yr horde oyuncularının genelde arkasında heal olmuyo:) Taylan, uzun uzun düşünmeden bi çırpıda akla gelen, onebe, irony, qansy, ainsworth, evilasa, zaman zaman olive ve ismi aklıma gelmeyen birkaç arkadaş daha, bu isimleri sürekli bg lerde görüyoruz, yapma :)
December 12, 201015 yr :) Taylan, uzun uzun düşünmeden bi çırpıda akla gelen, onebe, irony, qansy, ainsworth, evilasa, zaman zaman olive ve ismi aklıma gelmeyen birkaç arkadaş daha, bu isimleri sürekli bg lerde görüyoruz, yapma :)abi holy paladinler bana pek denk gelmiyo valla ama olivei bulduğumda heala çeviriyorum artık :D ama horde tarafının bg takımında heal bulunma şansı düşük baya istatistiklere bakarsak :D
December 12, 201015 yr :) Taylan, uzun uzun düşünmeden bi çırpıda akla gelen, onebe, irony, qansy, ainsworth, evilasa, zaman zaman olive ve ismi aklıma gelmeyen birkaç arkadaş daha, bu isimleri sürekli bg lerde görüyoruz, yapma :) Irony haricinde buff ve heal atan başka birisini görmedim bu saydıklarının içinde. Nedense bizim hordenin buffuda healide çok kıymetli.
December 13, 201015 yr para verin peşinizde dolassın :D ben 1k ya bi bg boyunca heallarm :Dgeçiş paranı werem gel bro :lol:
December 13, 201015 yr Irony haricinde buff ve heal atan başka birisini görmedim bu saydıklarının içinde. Nedense bizim hordenin buffuda healide çok kıymetli.+paladinlerimiz raidde olsun bgde olsun buff atmamak için özel çaba gösteriyolar dert symbol parasıysa ben vericem hepsine 100er goldbir diğer başıma gelen şeyse yanda bi warrior hpsi yerlerde aynı mekanda bir shadow priest bakıyor ben warriora bandaj basıyorum bir başka shadow priest yanımdan geçip giderken ben yemek yiyerek can doldurmaya çalışıyorum geçerken bi renew atsa sevincem o derece. Horde tarafında 1v1 pvp ile bg pvpsi arasında farkı ayırd etmekle ilgili bir sorun var bu da bglerdeki başarısız sonuçların bence başlıca sebebidir.
December 13, 201015 yr taylan girdiğim bglerde buf atmaya ozellıkle dıkkat ederım ama sunu bılırım kı assamıt-saz arkdasları gergınlıgı varken sızden gıren paladınler bıze buf gelmesın dıye kendılerıne kucuk buf atıyolardı :D
December 13, 201015 yr taylan girdiğim bglerde buf atmaya ozellıkle dıkkat ederım ama sunu bılırım kı assamıt-saz arkdasları gergınlıgı varken sızden gıren paladınler bıze buf gelmesın dıye kendılerıne kucuk buf atıyolardı :Dsözüm sana değil atmayanlara osman :D valla ben paladinken taşa duvara bile buff atıyodum atmayanları DAMa farma bağlasın diyorum :D
December 13, 201015 yr way way way bg lerde horde ların arkasına healer gelmezmiş :D :D :D :D komedısın ya
December 13, 201015 yr altuğ abi o zaman bırak da horde oyuncusu olarak ben biliyim arkamda ne kadar sıklıkla heal olduğunu :)
December 13, 201015 yr Author onu diyene sor sen arkasında heal olma olayını :D altuğ arkanda heal olmadığı zaman var mı ? :D
December 13, 201015 yr onu diyene sor sen arkasında heal olma olayını :D altuğ arkanda heal olmadığı zaman var mı ? :D adam 2 kişiyken bile birisi heal oluyo kesin :P
December 13, 201015 yr tmm ben suçluyum hacı bu tartışmaları hıc sevmem ama bugun gırdıgınız bg de bıle onebe tranquility ve exelans wardı la wsg de bıde.
Bana göre şu anki EN ler şu kişiler pvp ve pve olarak bildiklerimi yine orada belirticem :)
Rogue: İyiçocuk, Kötüçocuk
Paladin: Weny, Rjalk
Holy Paladin: Onebe
Warrior: Yattara
Mage: Athena, Polzek
Priest: Edyy
Death Knight: Neete
Warlock: Cck, Nike, Krapleos
Shaman: Eiak bg de pek göremediğim için en çok onu gördüm ama iyi oynuyo :)
Sizde kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim bu deidklerim şu an için geçerlidir.
Edited by cevat1992