Jump to content
Posted
Bana göre şu anki EN ler şu kişiler pvp ve pve olarak bildiklerimi yine orada belirticem :)

Rogue: İyiçocuk, Kötüçocuk
Paladin: Weny, Rjalk
Holy Paladin: Onebe
Warrior: Yattara
Mage: Athena, Polzek
Priest: Edyy
Death Knight: Neete
Warlock: Cck, Nike, Krapleos
Shaman: Eiak bg de pek göremediğim için en çok onu gördüm ama iyi oynuyo :)

Sizde kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim bu deidklerim şu an için geçerlidir.

Edited by cevat1992

• Replies 234
  • Views 62.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

yapılabilir ama ödül olarak bişey beklemeyin ben yaparsam :) ama geçipde düzenlenemeyecek bir olay degil :)

Edited by Kaelena

Rogue: Bugluymuş

Paladin: General

Holy Paladin: Onebe

Warrior: Serenity

Mage: Polzek

Priest: Edyy

Death Knight: Neete - Tekerleme

Warlock: Rune - Cck

Shaman: Chiasm

Druid : Fluu

Druid Restoration : Aristo

Hunter : Ricochet

Edited by Lofty

[quote]Rogue: Bugluymuş [/quote]

:D :D
Turnuva felan olması lazım kim en kim en değil en iyi orda belli olur bglere girmeyen pvpyi iyi bilen vardır eminim burda ne kadar yazsanız boş :) buna benzer bi başlık ta var hatta ora devam etseniz olurmuş (http://www.wturk.com/topic/67802-serverin-class-enleri/):P ,mesela Anthonynin yaptığı turnuvada final oynamış adamı ben göremedim pvp bilenlerde ama 1. turda elenenler var ;)

Edited by asan61

rog- iyi çoçuk
lock- cck
mage-thegame
wari-serenity
pala-general
hunter-richoet
dru-fluu (feral)
pri-edi
dk-neete
shaman- daha doru düzgün shaman oynayan görmedim açıkcası
[quote name='asan61' timestamp='1288736834' post='279456']
mesela Anthonynin yaptığı turnuvada final oynamış adamı ben göremedim pvp bilenlerde ama 1. turda elenenler var ;)
[/quote]

Benle yasin oynamamış mıydık :D ne demeye çalıştığını anlıyamadım açık konuş :D
[quote name='Shekoly' timestamp='1288739245' post='279461']
Benle yasin oynamamış mıydık :D ne demeye çalıştığını anlıyamadım açık konuş :D
[/quote]

Gayet açık Cem final oynamış dedim Zz yok ama enlerde hiç varsada sonradan eklenmiştir ben yazarken yoktu :) sen zeki çocuksun anlaman lazım :D

Ayrıca dkda Ryuu yu kimsenin yazmamış olması çok komik adamı duelde yenen görmedim :)

Edited by asan61

[quote name='asan61' timestamp='1288739358' post='279462']
Gayet açık Cem final oynamış dedim Zz yok ama enlerde hiç varsada sonradan eklenmiştir ben yazarken yoktu :) sen zeki çocuksun anlaman lazım :D

Ayrıca dkda Ryuu yu kimsenin yazmamış olması çok komik adamı duelde yenen görmedim :)
[/quote]

İşte ben zz yi nerdeyse hepsinde gördüm ondan anlamadım dedim. sorun yok o zaman :) ayrıca ryuu da var gibi hep aynı yere baktığımızdan emin miyiz :D
Tansiyonum düştü galiba :D

Edited by asan61

görmedinmi olm ben yazdım işte egon tatmin olsun diye kral sensin olm yürü be Cck mimironun kafasını bile aldı

Edited by Cuqqa

[quote name='asan61' timestamp='1288736834' post='279456']
Turnuva felan olması lazım kim en kim en değil en iyi orda belli olur bglere girmeyen pvpyi iyi bilen vardır eminim burda ne kadar yazsanız boş :) buna benzer bi başlık ta var hatta ora devam etseniz olurmuş (http://www.wturk.com/topic/67802-serverin-class-enleri/):P ,mesela Anthonynin yaptığı turnuvada final oynamış adamı ben göremedim pvp bilenlerde ama 1. turda elenenler var ;)
[/quote]
1. tura giremeyenler de var ama evet tekrar olsun :)
rogue - darkie pala iyiçocuk
priest - eddy
dk - neete abondomination mukadderath
mage - electro zz thegame
hunter - azwraith
druid - nightmarre fluu
warlock - asmoedan cck
paladin - onebe(holy] , retrilerin hepsi imba pek anlamıyorum paladinden =)
warior - serenity
shaman - lauzen
battleground'lar baz alınarak ve nick'ler alfabetik olarak hazırlanmıştır.

Rogue : bana bayrak taşıtmamayı görev bilen Darkie, Disgust, Pala
Paladin : General, yanımda olduğu zaman 5 kişinin arasına atlamaktan çekinmediğim Irony, Liv
Warrior : Serenity
Mage : Highdamage, absorb'umu çalan ve slow'u kaldırdığımı fark eden tek ally Reallife, Zz
Priest : Edyy
Death Knight: görünce "aha olay var" dediğim Mukadderath, Neete
Warlock : pvp şampiyonu Cck, damage done ustası Rune
Shaman : Chiasm
Hunter : Ricochet
Druid : Fluu, Kama, Lokator, Qansy

Edited by occi

[quote name='Lofty' timestamp='1288743406' post='279468']
1. tura giremeyenler de var ama evet tekrar olsun :)
[/quote]

Bende yoktum bu turnuva yazın olmuş Antonyi bi yakalasam başının etini yiyecemde :)
[quote name='asan61' timestamp='1288746334' post='279471']
Bende yoktum bu turnuva yazın olmuş Antonyi bi yakalasam başının etini yiyecemde :)
[/quote]
ya ben girdimde net gitti şans yok :D
Rogue : Jackall, Pala, Darkie
Paladin : Holy'de Irony/Onebe - Retri'de General Naaru - Prot Dementor
Warrior : Serenity
Mage : Highdamage, Zz
Priest : Sylph
Death Knight: Ryu, Neete
Warlock : Asmodean, Cck
Shaman : Chiasm
Hunter : Ricocheti Azwraith
Druid : Feral Kama, Olive - Resto Qansy

Nickler hatalı olabilir kusura bakmayın
Paladin:Lifegiving yani deniro arkadasım die yazıyorum yoksa cok eziktir :D
warrıor:Serenity,Winny benden iyi olmasın iyidir :D
dk:Neete iyi diyolar
hunter:Ricochet ben verdim charı iyi ki vermisim adam king :D
druid:Qansy cok pis healler :)
shaman:Chiasm , Horde 2sini gördüm mü kacarım :D
rogue :Ben 5.5 wow hayatımda böyle rog oynayan görmedim İYİCOCUK gürkanım wt bozuk olmasa görürdüm ben seni :P
Priest:Edyy Erdi itemlerine dua et:D
Warlock : Lanet necmi iyidir ya:D biraz unutkan olmasa:D
Mage:Thegame diyelim üzülmesin :D gercekten iyidir ama sezerim ya:D
Yazan:Sansarßebeim yani Parcalaßeny Saygılar..
[quote name='EppiSodes' timestamp='1288747668' post='279474']
rogue :Ben 5.5 wow hayatımda böyle rog oynayan görmedim İYİCOCUK gürkanım wt bozuk olmasa görürdüm ben seni :P
[/quote]

Ayıp lan. hani tamam 1v1 de alırız bozuk dersin eyvallah gözünle gördün nankör. :)
Aynen kanka takılıyorum bakma :) Bulustugumuzdada gördüm 5 vs 1 lerini hatta oyunu bırakma saffasına bile gelmistim .. ben bu oyunu bilmiyorum abi diyodum icimden :) 1.8 den beri en iyi rog sensin itiraz eden olursa tartısabilirim ..
[quote name='EppiSodes' timestamp='1288748233' post='279476']
Aynen kanka takılıyorum bakma :) Bulustugumuzdada gördüm 5 vs 1 lerini hatta oyunu bırakma saffasına bile gelmistim .. ben bu oyunu bilmiyorum abi diyodum icimden :) 1.8 den beri en iyi rog sensin itiraz eden olursa tartısabilirim ..
[/quote]
estafurullah şükrü ben bile iddaalı değilim okadar sizin gazınızdan öyle oynamışımdır :P server'ın oyuncu kalitesi süper iyi oyuncular çok server'da
[quote name='EppiSodes' timestamp='1288748233' post='279476']
[/quote]

Gürkan geliştirmiş kendini o zaman :P biz buluştuğumuzda sade sürekli 2 ye basıyodu :D
ayıp oluyo ama burda gözümden bir inci tanesi düştü yere toz kaldırdı :(
şaka bir yana burdan söyleyeyim bari 15 gün internetim olmayacak arkadaslar yeni tasındım su an bi kafedeym kahvaltı sırasında size yazıyorum eksikligimi hissetmeyin :P
ben serveri bırakalı 2 gün oldu gürkandakı gelişmeye bak sen :) 1.8 den beri hemde :)
benim için şu serverda tanıdığım en iyi rogue pala

en iyi dk ryuu
en iyi priest edyy

diyer classlar sıklıkla değişime uğramaktadır :)

ama tereddüt içermeden bi warrior yazmak istiyorum artık crazzy gibi şu anki wrriorlara duyrulur :)

Edited by marvellous