Posted November 2, 201015 yr Bana göre şu anki EN ler şu kişiler pvp ve pve olarak bildiklerimi yine orada belirticem :) Rogue: İyiçocuk, KötüçocukPaladin: Weny, RjalkHoly Paladin: OnebeWarrior: YattaraMage: Athena, PolzekPriest: EdyyDeath Knight: NeeteWarlock: Cck, Nike, KrapleosShaman: Eiak bg de pek göremediğim için en çok onu gördüm ama iyi oynuyo :) Sizde kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim bu deidklerim şu an için geçerlidir. Edited November 2, 201015 yr by cevat1992
November 2, 201015 yr yapılabilir ama ödül olarak bişey beklemeyin ben yaparsam :) ama geçipde düzenlenemeyecek bir olay degil :) Edited November 2, 201015 yr by Kaelena
November 2, 201015 yr Rogue: Bugluymuş Paladin: General Holy Paladin: Onebe Warrior: Serenity Mage: Polzek Priest: Edyy Death Knight: Neete - Tekerleme Warlock: Rune - Cck Shaman: Chiasm Druid : Fluu Druid Restoration : Aristo Hunter : Ricochet Edited November 2, 201015 yr by Lofty
November 2, 201015 yr Turnuva felan olması lazım kim en kim en değil en iyi orda belli olur bglere girmeyen pvpyi iyi bilen vardır eminim burda ne kadar yazsanız boş :) buna benzer bi başlık ta var hatta ora devam etseniz olurmuş (http://www.wturk.com/topic/67802-serverin-class-enleri/):P ,mesela Anthonynin yaptığı turnuvada final oynamış adamı ben göremedim pvp bilenlerde ama 1. turda elenenler var ;) Edited November 2, 201015 yr by asan61
November 2, 201015 yr rog- iyi çoçuklock- cckmage-thegamewari-serenitypala-generalhunter-richoetdru-fluu (feral)pri-edidk-neeteshaman- daha doru düzgün shaman oynayan görmedim açıkcası
November 2, 201015 yr mesela Anthonynin yaptığı turnuvada final oynamış adamı ben göremedim pvp bilenlerde ama 1. turda elenenler var ;) Benle yasin oynamamış mıydık :D ne demeye çalıştığını anlıyamadım açık konuş :D
November 2, 201015 yr Benle yasin oynamamış mıydık :D ne demeye çalıştığını anlıyamadım açık konuş :D Gayet açık Cem final oynamış dedim Zz yok ama enlerde hiç varsada sonradan eklenmiştir ben yazarken yoktu :) sen zeki çocuksun anlaman lazım :D Ayrıca dkda Ryuu yu kimsenin yazmamış olması çok komik adamı duelde yenen görmedim :) Edited November 2, 201015 yr by asan61
November 2, 201015 yr Gayet açık Cem final oynamış dedim Zz yok ama enlerde hiç varsada sonradan eklenmiştir ben yazarken yoktu :) sen zeki çocuksun anlaman lazım :D Ayrıca dkda Ryuu yu kimsenin yazmamış olması çok komik adamı duelde yenen görmedim :) İşte ben zz yi nerdeyse hepsinde gördüm ondan anlamadım dedim. sorun yok o zaman :) ayrıca ryuu da var gibi hep aynı yere baktığımızdan emin miyiz :D
November 2, 201015 yr görmedinmi olm ben yazdım işte egon tatmin olsun diye kral sensin olm yürü be Cck mimironun kafasını bile aldı Edited November 3, 201015 yr by Cuqqa
November 3, 201015 yr Turnuva felan olması lazım kim en kim en değil en iyi orda belli olur bglere girmeyen pvpyi iyi bilen vardır eminim burda ne kadar yazsanız boş :) buna benzer bi başlık ta var hatta ora devam etseniz olurmuş (http://www.wturk.com/topic/67802-serverin-class-enleri/):P ,mesela Anthonynin yaptığı turnuvada final oynamış adamı ben göremedim pvp bilenlerde ama 1. turda elenenler var ;)1. tura giremeyenler de var ama evet tekrar olsun :)
November 3, 201015 yr rogue - darkie pala iyiçocukpriest - eddydk - neete abondomination mukadderathmage - electro zz thegamehunter - azwraithdruid - nightmarre fluuwarlock - asmoedan cckpaladin - onebe(holy] , retrilerin hepsi imba pek anlamıyorum paladinden =)warior - serenityshaman - lauzen
November 3, 201015 yr battleground'lar baz alınarak ve nick'ler alfabetik olarak hazırlanmıştır. Rogue : bana bayrak taşıtmamayı görev bilen Darkie, Disgust, PalaPaladin : General, yanımda olduğu zaman 5 kişinin arasına atlamaktan çekinmediğim Irony, Liv Warrior : SerenityMage : Highdamage, absorb'umu çalan ve slow'u kaldırdığımı fark eden tek ally Reallife, ZzPriest : EdyyDeath Knight: görünce "aha olay var" dediğim Mukadderath, NeeteWarlock : pvp şampiyonu Cck, damage done ustası Rune Shaman : ChiasmHunter : RicochetDruid : Fluu, Kama, Lokator, Qansy Edited November 3, 201015 yr by occi
November 3, 201015 yr 1. tura giremeyenler de var ama evet tekrar olsun :) Bende yoktum bu turnuva yazın olmuş Antonyi bi yakalasam başının etini yiyecemde :)
November 3, 201015 yr Bende yoktum bu turnuva yazın olmuş Antonyi bi yakalasam başının etini yiyecemde :)ya ben girdimde net gitti şans yok :D
November 3, 201015 yr Rogue : Jackall, Pala, DarkiePaladin : Holy'de Irony/Onebe - Retri'de General Naaru - Prot DementorWarrior : SerenityMage : Highdamage, ZzPriest : SylphDeath Knight: Ryu, NeeteWarlock : Asmodean, CckShaman : ChiasmHunter : Ricocheti AzwraithDruid : Feral Kama, Olive - Resto Qansy Nickler hatalı olabilir kusura bakmayın
November 3, 201015 yr Paladin:Lifegiving yani deniro arkadasım die yazıyorum yoksa cok eziktir :D warrıor:Serenity,Winny benden iyi olmasın iyidir :D dk:Neete iyi diyolar hunter:Ricochet ben verdim charı iyi ki vermisim adam king :D druid:Qansy cok pis healler :) shaman:Chiasm , Horde 2sini gördüm mü kacarım :D rogue :Ben 5.5 wow hayatımda böyle rog oynayan görmedim İYİCOCUK gürkanım wt bozuk olmasa görürdüm ben seni :PPriest:Edyy Erdi itemlerine dua et:D Warlock : Lanet necmi iyidir ya:D biraz unutkan olmasa:DMage:Thegame diyelim üzülmesin :D gercekten iyidir ama sezerim ya:D Yazan:Sansarßebeim yani Parcalaßeny Saygılar..
November 3, 201015 yr rogue :Ben 5.5 wow hayatımda böyle rog oynayan görmedim İYİCOCUK gürkanım wt bozuk olmasa görürdüm ben seni :P Ayıp lan. hani tamam 1v1 de alırız bozuk dersin eyvallah gözünle gördün nankör. :)
November 3, 201015 yr Aynen kanka takılıyorum bakma :) Bulustugumuzdada gördüm 5 vs 1 lerini hatta oyunu bırakma saffasına bile gelmistim .. ben bu oyunu bilmiyorum abi diyodum icimden :) 1.8 den beri en iyi rog sensin itiraz eden olursa tartısabilirim ..
November 3, 201015 yr Aynen kanka takılıyorum bakma :) Bulustugumuzdada gördüm 5 vs 1 lerini hatta oyunu bırakma saffasına bile gelmistim .. ben bu oyunu bilmiyorum abi diyodum icimden :) 1.8 den beri en iyi rog sensin itiraz eden olursa tartısabilirim ..estafurullah şükrü ben bile iddaalı değilim okadar sizin gazınızdan öyle oynamışımdır :P server'ın oyuncu kalitesi süper iyi oyuncular çok server'da
November 3, 201015 yr Aynen kanka takılıyorum bakma :) Bulustugumuzdada gördüm 5 vs 1 lerini hatta oyunu bırakma saffasına bile gelmistim .. ben bu oyunu bilmiyorum abi diyodum icimden :) 1.8 den beri en iyi rog sensin itiraz eden olursa tartısabilirim .. Gürkan geliştirmiş kendini o zaman :P biz buluştuğumuzda sade sürekli 2 ye basıyodu :D
November 3, 201015 yr ayıp oluyo ama burda gözümden bir inci tanesi düştü yere toz kaldırdı :( şaka bir yana burdan söyleyeyim bari 15 gün internetim olmayacak arkadaslar yeni tasındım su an bi kafedeym kahvaltı sırasında size yazıyorum eksikligimi hissetmeyin :P
November 3, 201015 yr ben serveri bırakalı 2 gün oldu gürkandakı gelişmeye bak sen :) 1.8 den beri hemde :)
November 3, 201015 yr benim için şu serverda tanıdığım en iyi rogue pala en iyi dk ryuu en iyi priest edyy diyer classlar sıklıkla değişime uğramaktadır :) ama tereddüt içermeden bi warrior yazmak istiyorum artık crazzy gibi şu anki wrriorlara duyrulur :) Edited November 3, 201015 yr by marvellous
Bana göre şu anki EN ler şu kişiler pvp ve pve olarak bildiklerimi yine orada belirticem :)
Rogue: İyiçocuk, Kötüçocuk
Paladin: Weny, Rjalk
Holy Paladin: Onebe
Warrior: Yattara
Mage: Athena, Polzek
Priest: Edyy
Death Knight: Neete
Warlock: Cck, Nike, Krapleos
Shaman: Eiak bg de pek göremediğim için en çok onu gördüm ama iyi oynuyo :)
Sizde kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim bu deidklerim şu an için geçerlidir.
Edited by cevat1992