Jump to content
Posted
Bana göre şu anki EN ler şu kişiler pvp ve pve olarak bildiklerimi yine orada belirticem :)

Rogue: İyiçocuk, Kötüçocuk
Paladin: Weny, Rjalk
Holy Paladin: Onebe
Warrior: Yattara
Mage: Athena, Polzek
Priest: Edyy
Death Knight: Neete
Warlock: Cck, Nike, Krapleos
Shaman: Eiak bg de pek göremediğim için en çok onu gördüm ama iyi oynuyo :)

Sizde kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim bu deidklerim şu an için geçerlidir.

Edited by cevat1992

• Replies 234
  • Views 64.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Class enlerden de dusmusuz :) wah halımıze :)) :D Asker Posumdan selamlar

+++ şafak kaç:)

warlok: fatalfayt tatlı görünümlü

fatalfayt evt :D

En büyük asker: Posumm :P :D

onun şafak karanlık gm islande senin char bro gözümüz gibi bakıyoruz :)

Rogue: Disgust

Shaman: Koko

Priest: Edyy

Warlock: Cck

Paladin: Onebe

Druid: Aristo

Warrior: Deepfear

Hunter: Ricochet

Mage: Electro

Death Knight: Neete

(Tamamen tarafsız kendi düşüncemdir)

classları bılmem ama benım gozlemledıgım kadarıyla en ıyı oyuncu kesınlıkle ryuu dur (Arkasında heal yok abi adamın :D )
İnsan kendinin doktoru olmalı Taylan B)

horde oyuncularının genelde arkasında heal olmuyo

:) Taylan, uzun uzun düşünmeden bi çırpıda akla gelen, onebe, irony, qansy, ainsworth, evilasa, zaman zaman olive ve ismi aklıma gelmeyen birkaç arkadaş daha, bu isimleri sürekli bg lerde görüyoruz, yapma :)

:) Taylan, uzun uzun düşünmeden bi çırpıda akla gelen, onebe, irony, qansy, ainsworth, evilasa, zaman zaman olive ve ismi aklıma gelmeyen birkaç arkadaş daha, bu isimleri sürekli bg lerde görüyoruz, yapma :)

abi holy paladinler bana pek denk gelmiyo valla ama olivei bulduğumda heala çeviriyorum artık :D ama horde tarafının bg takımında heal bulunma şansı düşük baya istatistiklere bakarsak :D

Irony haricinde buff ve heal atan başka birisini görmedim bu saydıklarının içinde. Nedense bizim hordenin buffuda healide çok kıymetli.

para verin peşinizde dolassın :D ben 1k ya bi bg boyunca heallarm :D

geçiş paranı werem gel bro :lol:

Irony haricinde buff ve heal atan başka birisini görmedim bu saydıklarının içinde. Nedense bizim hordenin buffuda healide çok kıymetli.

+

paladinlerimiz raidde olsun bgde olsun buff atmamak için özel çaba gösteriyolar dert symbol parasıysa ben vericem hepsine 100er gold

bir diğer başıma gelen şeyse yanda bi warrior hpsi yerlerde aynı mekanda bir shadow priest bakıyor ben warriora bandaj basıyorum bir başka shadow priest yanımdan geçip giderken ben yemek yiyerek can doldurmaya çalışıyorum geçerken bi renew atsa sevincem o derece. Horde tarafında 1v1 pvp ile bg pvpsi arasında farkı ayırd etmekle ilgili bir sorun var bu da bglerdeki başarısız sonuçların bence başlıca sebebidir.

taylan girdiğim bglerde buf atmaya ozellıkle dıkkat ederım ama sunu bılırım kı assamıt-saz arkdasları gergınlıgı varken sızden gıren paladınler bıze buf gelmesın dıye kendılerıne kucuk buf atıyolardı :D

taylan girdiğim bglerde buf atmaya ozellıkle dıkkat ederım ama sunu bılırım kı assamıt-saz arkdasları gergınlıgı varken sızden gıren paladınler bıze buf gelmesın dıye kendılerıne kucuk buf atıyolardı :D

sözüm sana değil atmayanlara osman :D valla ben paladinken taşa duvara bile buff atıyodum atmayanları DAMa farma bağlasın diyorum :D

way way way bg lerde horde ların arkasına healer gelmezmiş :D :D :D :D komedısın ya
altuğ abi o zaman bırak da horde oyuncusu olarak ben biliyim arkamda ne kadar sıklıkla heal olduğunu :)
  • Author
onu diyene sor sen arkasında heal olma olayını :D altuğ arkanda heal olmadığı zaman var mı ? :D

onu diyene sor sen arkasında heal olma olayını :D altuğ arkanda heal olmadığı zaman var mı ? :D

adam 2 kişiyken bile birisi heal oluyo kesin :P

tmm ben suçluyum hacı bu tartışmaları hıc sevmem ama bugun gırdıgınız bg de bıle onebe tranquility ve exelans wardı la wsg de bıde.