Jump to content
Posted
Bana göre şu anki EN ler şu kişiler pvp ve pve olarak bildiklerimi yine orada belirticem :)

Rogue: İyiçocuk, Kötüçocuk
Paladin: Weny, Rjalk
Holy Paladin: Onebe
Warrior: Yattara
Mage: Athena, Polzek
Priest: Edyy
Death Knight: Neete
Warlock: Cck, Nike, Krapleos
Shaman: Eiak bg de pek göremediğim için en çok onu gördüm ama iyi oynuyo :)

Sizde kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim bu deidklerim şu an için geçerlidir.

Edited by cevat1992

• Replies 234
  • Views 62.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='kartaltug' timestamp='1292270160' post='282139']
char patates te player ı işi az cok bıldıgınden gene iş yapıo :)
[/quote]

ahaha teşekkür ederim altuğ :D ama yanımda cançekişen adama heal atamıyorum olm öğrenicem inş

Edited by Shekoly

[quote name='kartaltug' timestamp='1292269218' post='282134']
tmm ben suçluyum hacı bu tartışmaları hıc sevmem ama bugun gırdıgınız bg de bıle onebe tranquility ve exelans wardı la wsg de bıde.
[/quote]
exelansın gs 3k oldu mu acaba :D ben wsgde ally tarafında 4 heal olduğunu bile gördüm hordeda hiç yoktu bugün wsgye şu kadar heal girdisiyile olmaz bu işler hordeun bgye heal ile girdiği bg sayısı ve heal sayısı alliancea göre oldukça az
[quote name='dementor' timestamp='1292246906' post='282057']
bir diğer başıma gelen şeyse yanda bi warrior hpsi yerlerde aynı mekanda bir shadow priest bakıyor ben warriora bandaj basıyorum bir başka shadow priest yanımdan geçip giderken ben yemek yiyerek can doldurmaya çalışıyorum geçerken bi renew atsa sevincem o derece.
[/quote]

bunun mass dispel'ini yaşadım ben. dotlarla öldüm gittim heal diye bagırırken yanımdaki shadow priye, öldükten sonra whisp attı saolsun "shadow priyim ben" diye. halbuki holy prinin de shadowforma grip karanlık bişey olabildiğini sanıyordum. te allahım ya. oyun çok bencil olmaya başladı. ben ara verdim o yüzden.
[quote name='etsw' timestamp='1292272079' post='282151']
bunun mass dispel'ini yaşadım ben. dotlarla öldüm gittim heal diye bagırırken yanımdaki shadow priye, öldükten sonra whisp attı saolsun "shadow priyim ben" diye. halbuki holy prinin de shadowforma grip karanlık bişey olabildiğini sanıyordum. te allahım ya. oyun çok bencil olmaya başladı. ben ara verdim o yüzden.
[/quote]
oo ama yalın shadow pri heal atabilir mi ya naaptın sen shadow talent verince tüm heal skilleri siliniyo bilmiyo musun olm holy veya disc olduklarında gidip tekrardan train olmaları gerekiyo
oha, yalın pvp'ye başlamış bence asıl şok bu yani bencillik falan hikaye. BG achivlerinde missin yalınım? =)
[quote name='Delthre' timestamp='1292276191' post='282188']
oha, yalın pvp'ye başlamış bence asıl şok bu yani bencillik falan hikaye. BG achivlerinde missin yalınım? =)
[/quote]

ahahah olm söylüyorum kimse inanmıyor. ben bile pvp oynuyorsam artık sen düşün gerisini :D
yok la hunter'la oynuyorum. çok zevkliymiş. druid achiler için duruyor. icc bile girmedim druidle :( ama hunter full'e yakın oldu. ama yine de oynayamıyorum pek :D ölüyorum ama ölmem bile eglenceli, ilk defa bir class'la zevk alıyorum pvpden. bi de priestla almıştım da disc calısmıyor dediler bıraktım onu. neyse işte. evet; "ben bile pvp'ye başladım" :D
[quote][color=#1C2837][size=2]ahahah olm söylüyorum kimse inanmıyor. ben bile pvp oynuyorsam artık sen düşün gerisini :D
yok la hunter'la oynuyorum. çok zevkliymiş. druid achiler için duruyor. icc bile girmedim druidle :( ama hunter full'e yakın oldu. ama yine de oynayamıyorum pek :D ölüyorum ama ölmem bile eglenceli, ilk defa bir class'la zevk alıyorum pvpden. bi de priestla almıştım da disc calısmıyor dediler bıraktım onu. neyse işte. evet; "ben bile pvp'ye başladım" :D [/size][/color][/quote]

En iyisii++++
pysclock (umarım dogru yazdım) duelde yemek yiyo biz balon acmıyoz lay atmıyoz etik kuralla uyalım diye D:
[quote name='dementor' timestamp='1292270730' post='282143']
exelansın gs 3k oldu mu acaba :D ben wsgde ally tarafında 4 heal olduğunu bile gördüm hordeda hiç yoktu bugün wsgye şu kadar heal girdisiyile olmaz bu işler hordeun bgye heal ile girdiği bg sayısı ve heal sayısı alliancea göre oldukça az
[/quote]
sanırım o bgde bende heal olarak vardm :D bg başlamadan genelde bakarz heal varmı varsa kaç heal var, çok varsa heallardan bikaçı dps döner falan. o bgde bg başladıktan sonra bakmıstık, sonrada değiştirememiştik :D

hordedaki heallar genelde paladin, allyda ise daha çok çeşit var, paladin bg healırı değildir, belkide ondan az heal geliyordur :) ama ben hemen hemen her bgde 2 taraftada heal görüyorm nekadar heal atıyorlar orasını bilemem, ama kimse senin arkanda heal var benim yok demesin, orda iş biraz healera kalıyor :)
ya ben sızı anlamıorum resmen çamur atayım üstünde kalsın işindesiniz.forumu %70 oranında takıp edıorum ve neredeyse okudugum her topic te karşı faction a anti tez babında sureklı bı sataşma war.zaten post sayımdan da bellıdır kı pek yazmıorum. sureklı okuyorum gecıorum.yazmama sebebımde yazdıgım yorum hakkında tartışma olcagından cekındıgım ıcındı yazdım oldu. yıne oyunu kendıne yasam felsefesı halıne getırmıs bı kac oyuncu yazdıgım yorumu yanlış bişi yazmışım gibi lans ettı.bu bir oyun ya yaşam felsefesı halıne getırıp dalaşmanın ne anlamı var.ben kendimce gördüğüm olayı söledım yanlış bişi sölediğimide düşünmüyorum.tmm arkadaşa healersız bg gelmıs olabılır ama bnmm gördüğüm en az 1 healer ıle horde lar bg de.olmadıgı da oldu onu da ınkar etmıorum ama bu yazdıgım yorumumu nıe kavga halıne getırıosunuz :). tmm bundan sonra duelde yemek de yemem :).(abı ya duel de yemek yedım dıe oyun kurallarını çiğnedım) :)) özur dılerım sende o fırsatı verdın bana.yedırmeseydın abıcım büyüğümsün saygılar...

he bu arada exelans ın gs sı nın bi önemı yok adam azda olsa heal atıosa 1 kısıyı bıle 2k dan 10k dan dönduruosa bunun oyun ıcınde katkısı olucagını dusunuyorum.taylan bence iyi gözlemleyememiş bu ally ve horde tarafındakı healerları.bnm ally dakı gordugum ve bg lere katılan healer darrkman rjalk ve positive dir.farklı bı healer geldıyse ben görmemişimdir.her neyse dahada yorum yazmak ıstemıorum cunku ya bana garezi olanlar war bi sataşma içerisindeler yada yazdıklarım yanlış okunuyor.

hadi iyi OYUN lar :))

Edited by kartaltug

hacı ben sana oyun kurallarını cıgnedın demıyorum ama duel de yemek yenmez ha bıde fırsatı vermeseydın dıyonda 9 sanıye fear yesen trınket cd de ıse kı lockla yapıyon muhakkak cddedır o 9 sanıyede yemegın 3 te bırını yanı 22500 /3 yaklasık 7 k hp 7 k mana az deıl :)
[quote name='onebe' timestamp='1292286051' post='282205']
hacı ben sana oyun kurallarını cıgnedın demıyorum ama duel de yemek yenmez ha bıde fırsatı vermeseydın dıyonda 9 sanıye fear yesen trınket cd de ıse kı lockla yapıyon muhakkak cddedır o 9 sanıyede yemegın 3 te bırını yanı 22500 /3 yaklasık 7 k hp 7 k mana az deıl :)
[/quote]

onebe buglı
[quote name='onebe' timestamp='1292247042' post='282058']
taylan girdiğim bglerde buf atmaya ozellıkle dıkkat ederım ama sunu bılırım kı assamıt-saz arkdasları gergınlıgı varken sızden gıren paladınler bıze buf gelmesın dıye kendılerıne kucuk buf atıyolardı :D
[/quote]

Benim guildimin kimseyle bi gerginliği yok ama geçen gün onebe buff diye yırtınmama rağmen bi gbok' u bize çok gördün, ben girdiğim her bg de fortidute scrool ve detect lesser invisibilty atmaya özen gösteririm hatta çoğu zaman sırf mageler gereksiz buffları çalsınlar diye unending breath attığım bile olmuştur sonuçta mana götürmüyor bişey yapmıyor giden scroollarda çok bişey değil tekrar yapılıyor kökü bende nasılsa.
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1292288039' post='282211']
Benim guildimin kimseyle bi gerginliği yok ama geçen gün onebe buff diye yırtınmama rağmen bi gbok' u bize çok gördün, ben girdiğim her bg de fortidute scrool ve detect lesser invisibilty atmaya özen gösteririm hatta çoğu zaman sırf mageler gereksiz buffları çalsınlar diye unending breath attığım bile olmuştur sonuçta mana götürmüyor bişey yapmıyor giden scroollarda çok bişey değil tekrar yapılıyor kökü bende nasılsa.
[/quote]
+
topic amacından sapmış çok fena bir şekilde. hatta topic amacına tam uymamış hiç. şöyle ki, class en'leri denmiş, class en iyileri denmemiş.

en hiperaktif rogue: baran
en golcü warlock: psycholock

gibi.
amaan buda bi şeymi siz bide bizi realde görün
[quote name='occi' timestamp='1292297128' post='282220']
topic amacından sapmış çok fena bir şekilde. hatta topic amacına tam uymamış hiç. şöyle ki, class en'leri denmiş, class en iyileri denmemiş.

en hiperaktif rogue: baran
en golcü warlock: psycholock

gibi.
[/quote]

:lol:
[quote name='Fluu' timestamp='1288720033' post='279435']

Druidi sona bıraktım cunkı Druidler kardeştir abilerımden ogrendım kucuklerıme ogretıyorum :) Bana feral druidi ogreten Hellbroth tabikide daha ogrenıcek cok seyım var ondan :P

[/quote]
bırah :P

/kiss
şu bglerde buf atmıyanları anlamıyorum la aynı taraftasınız buf filan kolunmu yoruluyo la manan bile bitmiyo taşlar mı bitiyo :)
bg kişiye göre muhamelemi var yoksa bilemiyorum yani la ben parayla o kiyatlardan alıp bg basmak için sır saın alıyorum :)
ben fortuna mı neyse onu davullar yetmiyo tek tek yiyecek bile veriyorum 10 clasa bedelim :(
Bence kesinlikle Rock 'n Roll