Jump to content
Posted
Bana göre şu anki EN ler şu kişiler pvp ve pve olarak bildiklerimi yine orada belirticem :)

Rogue: İyiçocuk, Kötüçocuk
Paladin: Weny, Rjalk
Holy Paladin: Onebe
Warrior: Yattara
Mage: Athena, Polzek
Priest: Edyy
Death Knight: Neete
Warlock: Cck, Nike, Krapleos
Shaman: Eiak bg de pek göremediğim için en çok onu gördüm ama iyi oynuyo :)

Sizde kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim bu deidklerim şu an için geçerlidir.

Edited by cevat1992

• Replies 234
  • Views 62.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Kaelena' timestamp='1288731985' post='279451']
yapılabilir ama ödül olarak bişey beklemeyin ben yaparsam :) ama geçipde düzenlenemeyecek bir olay degil :)
[/quote]
sen yeterki yap :P
[quote]yok ya dalgasına dedim :D bi video var da öyle makara yapıyoduk youtube a gir gnome delirirse yaz izle +18 link vermiyim burdan şimdi :P[/quote]

B,iliyorum 10 dk. önce izledim çağatay izletti cafede öldüm gülmekten :D
[quote name='etsw' timestamp='1288755152' post='279478']
mesela ben, 10 ally kesebilme gücündeyim. :rolleyes:
[/quote]
adamı ne yaparlar lol
girdigimde bgnin şeklini degiştirip HORDEyi FARMA BAGLAYANA DAMA DİE GECER ADIM :)
BENDEN COK HEAL ATABİLENDE OLMAZ ,
selam lar UNUTULMUşUM AMA muhim deil bölesi daha güzel mantar misali sonradan acıorum milletin içinde .
[quote name='persian' timestamp='1288811895' post='279555']
adamı ne yaparlar lol
girdigimde bgnin şeklini degiştirip HORDEyi FARMA BAGLAYANA DAMA DİE GECER ADIM :)
selam lar UNUTULMUşUM AMA muhim deil bölesi daha güzel mantar misali sonradan acıorum milletin içinde .
[/quote]

Aferin sana
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1288711084' post='279423']

Highdamage en' lerin içinde yazılmamış, rogue içinde enttreri unutulmuş demek ki millet anlık yaşıyor serveri :)

[/quote]

Ben cat druya poly atan mage enlerin arasına almam nasıl alınmasını istiyon anlamadım o adamın önce oynamasını örensin
[quote]adamı ne yaparlar lol
selam lar UNUTULMUşUM AMA muhim deil bölesi daha güzel mantar misali sonradan acıorum milletin içinde . [/quote]

Tamam şampiyon
adamı ne yaparlar lol
[/quote]
rocky
adamı ne yaparlar lol
[/quote]
Take it easy,Champion..
adamı ne yaparlar lol
[/quote]

eksik olmayın her zmn lazımsınız.
[url="http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=yeter+art%C4%B1k+vurmay%C4%B1n+adam+%C3%B6ld%C3%BC"]beyler vurmayın artık adam öldü.[/url]
[quote name='etsw' timestamp='1288822967' post='279569']
[url="http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=yeter+art%C4%B1k+vurmay%C4%B1n+adam+%C3%B6ld%C3%BC"]beyler vurmayın artık adam öldü.[/url]
[/quote]

:)
[quote name='etsw' timestamp='1288822967' post='279569']
[/quote]
Düşenin dostu kötülerin düşmanı şekil değiştiren camış :D
onun yerinde olcağıma nail abinin yanında olayım arkadas ! :)
[quote name='Lofty' timestamp='1288823482' post='279572']
onun yerinde olcağıma nail abinin yanında olayım arkadas ! :)
[/quote]
gel ol arkadaş gel :)
[quote name='Rokka' timestamp='1288825504' post='279577']
gel ol arkadaş gel :)
[/quote]
şakaydı :Ð
[quote name='Lofty' timestamp='1288826376' post='279578']
şakaydı :Ð
[/quote]
Son şakasını yaptı :)
[quote name='asan61' timestamp='1288797805' post='279521']
git mana mana iç kendine gel :lol:
[/quote]

mana da değil mânâ :D
SERVERİN ENLERİ OLARAK arakadaşlarını yada guildden arkadaşlarını ayzan adamlara hitaben yazıorum
THE REAL CLASS MASTERS !!!!

DK : NEETE "RYUU" (allyde öle saglam dk yok )
PALADİN : NAARU "VUAGNON" RJALK (hordede öle saglam paladin yok artık ) heal olarak belki IRONY VE ONEBE YAZILABİLİR ama PALADAN BG healeri olmaz :P
ROGUE : DARKİE PALA (TABİKİ "DİSGUST" unutmak ayıp olur )
DRUİD : "QUANSY"
PRİEST : "EDDY"
WARLOCK : "ASMEDOAN" CCK PERİODİC =(engin) (healerseniz karşılaşmamakta fayda var)
WARİOR : "SERENİTY" (arenada görünce anlarsınız)
MAGE : "THEGAME" (ZZ diyenlere şaşırıyorum)
HUNTER : "RİCOCHET" (şuan gördügüm en saglam hunter gerisi yalan abuk sabuk hunter oynayan bi sürüadam var zaten onalrı ayzanlarıda kınıyorum)
SHAMAN : "JYNX" (EAİK belki) tek başına 25 HC heallamiş bir adamı buraya yazmadan gecemicem CAGATAYA SEVGİLERİMLE BG dede süper bi adam

POSİTİVE olarak karşı karşıya gelmekten cekindigim adamları yazdım

digerleri GİBİ kendi arkadaşlarını yada GUİLD memeberlarını yazan adamlarada baya gülüorum

PATATES lan bu DK PATATO istedigin zaman blind atıcam sen söle bliand atıcam :))))

son derece orjinal degerlendirmedir YORUMSUZ .

Edited by persian

[quote name='persian' timestamp='1288880509' post='279608']
POSİTİVE olarak karşı karşıya gelmekten cekindigim adamları yazdım GERİSİ BİLDİGİNİZ yalan :P
[/quote]

:lol:
bir kısım yazmıştım şimdi bütünen enlerimi yazayım.

Dk. Ryuu
Paladin : killing dersenız General yok healir derseniz Irony - rjalk
Priest : edyy
Rogue : Pala ( any time ) Darkie ( kısa sürede çok can acıttı ) Enttreri ( kill için girersem Bezdiririm :) ) Juroliant ti sanırım ( bg kazanmak ıcın çok çabalıyor )
warlock : Cck Doomlord
Mage : Thegame
Hunter : anlık kill up yapanlar değilde sürekli gördüğüm tozkoparan
Shaman: blackwolf
Warrior : Serenity-Delihüsrev ama hala kafamda soru işareti kalmadan yazamıyorum warriorları

yazdıklarım killing değildir.

Örneğin : ryuu bayrak alır 4 adam oyalar vs general bayrak alır düşürmez pala ölüm meleği gibi geziyo :D darkie ona keza ben juroliant team oyuncusu cck hep minede görüyom bunu base koruyo doomlord söze gerek yok thegame eski halini görmeniz lazımdı.
Bu kriterleri baz alarak yazdım
[quote name='persian' timestamp='1288880509' post='279608']
SERVERİN ENLERİ OLARAK arakadaşlarını yada guildden arkadaşlarını ayzan adamlara hitaben yazıorum
THE REAL CLASS MASTERS !!!!

DK : NEETE "RYUU" (allyde öle saglam dk yok )
PALADİN : NAARU "VUAGNON" RJALK (hordede öle saglam paladin yok artık ) heal olarak belki IRONY VE ONEBE YAZILABİLİR ama PALADAN BG healeri olmaz :P
ROGUE : DARKİE PALA (TABİKİ "DİSGUST" unutmak ayıp olur )
DRUİD : "QUANSY"
PRİEST : "EDDY"
WARLOCK : "ASMEDOAN" CCK PERİODİC =(engin) (healerseniz karşılaşmamakta fayda var)
WARİOR : "SERENİTY" (arenada görünce anlarsınız)
MAGE : "THEGAME" (ZZ diyenlere şaşırıyorum)
HUNTER : "RİCOCHET" (şuan gördügüm en saglam hunter gerisi yalan abuk sabuk hunter oynayan bi sürüadam var zaten onalrı ayzanlarıda kınıyorum)
SHAMAN : "JYNX" (EAİK belki) tek başına 25 HC heallamiş bir adamı buraya yazmadan gecemicem CAGATAYA SEVGİLERİMLE BG dede süper bi adam

POSİTİVE olarak karşı karşıya gelmekten cekindigim adamları yazdım

digerleri GİBİ kendi arkadaşlarını yada GUİLD memeberlarını yazan adamlarada baya gülüorum

PATATES lan bu DK PATATO istedigin zaman blind atıcam sen söle bliand atıcam :))))

[/quote]

Sende olmasan gülemicez :lol: İyiki varsın :rolleyes:
[quote name='asan61' timestamp='1288891372' post='279615']
Sende olmasan gülemicez :lol: İyiki varsın :rolleyes:
[/quote]
:D :rolleyes: