Jump to content
Posted
Bana göre şu anki EN ler şu kişiler pvp ve pve olarak bildiklerimi yine orada belirticem :)

Rogue: İyiçocuk, Kötüçocuk
Paladin: Weny, Rjalk
Holy Paladin: Onebe
Warrior: Yattara
Mage: Athena, Polzek
Priest: Edyy
Death Knight: Neete
Warlock: Cck, Nike, Krapleos
Shaman: Eiak bg de pek göremediğim için en çok onu gördüm ama iyi oynuyo :)

Sizde kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim bu deidklerim şu an için geçerlidir.

Edited by cevat1992

• Replies 234
  • Views 62.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

burada suan herkesi kınıyorum arkadaslar ayıp ya valla herkes tanıdıgını yazmıs... bi arkadas yazmıs karsı ırktan yazın daha net anlasılır die haklı... ben kendi kanaatimi soyluyorum pvp için sadece bunlar kısmen eksik olabilir ve bayagıdır oynamıyorum orj a basladım... taylandan dk olm az once bunu söyliim. bu arada ben ally de oynadım horde de onun icin çifter çifter yazacam... soldakiler horde sagdakiler ally
warrior: Sand Deepfear ( yazık unutmussunuz... gerci bi de ben vardım ama yazmayayım hadi :D )
Paladin: General Rjalk ( daha varda hepsinden teker teker yazcaz :) bu arada palamda var bnm onu da yazmıyom :) )
Death Knight: Sayko ..... ( ally de dk pek goremedim.. ama sayko pvp de hep vardı bu arada sayko 2. sahibi olan tayfun... o charla nasıl oynadı hala emin değilim.. hala Prime dk mı yenen bi tek kisi var 1 vs 1 :P )
Hunter: ....... ....... ( hunter iki tarafta da yok ne yazık ki :( )
Shaman: Fblee ....... ( ally de gene shaman kimse aklıma gelmiyor )
Druid : ..... Qansy ( bir zamanlar ally de evill vardı sanırım charını silmisti )
Rogue : Pala Darkie ( baslarda comez gibi gozukuyo du ama daha sonra ii bi player oldu rogue de :) )
Priest: ..... Eddy ( ne yazık ki horde de goze carpan priest yok )
Mage : Zz Tiryakihasan ( kim ne derse desin en iyi mage ler burada yasinin azmine hayran kaldım her zaman... hasan da emin olun ki iyi pvp ciydi arena da gormek lazımdı )
Warlock: Cck Melodrama ( bu oyuncuları secerken hiç tereddüt etmedim... karsılasanlar bilir )
[quote name='Myrmidon' timestamp='1289342082' post='280089']
burada suan herkesi kınıyorum arkadaslar ayıp ya valla herkes tanıdıgını yazmıs... bi arkadas yazmıs karsı ırktan yazın daha net anlasılır die haklı... ben kendi kanaatimi soyluyorum pvp için sadece bunlar kısmen eksik olabilir ve bayagıdır oynamıyorum orj a basladım... taylandan dk olm az once bunu söyliim. bu arada ben ally de oynadım horde de onun icin çifter çifter yazacam... soldakiler horde sagdakiler ally
warrior: Sand Deepfear ( yazık unutmussunuz... gerci bi de ben vardım ama yazmayayım hadi :D )
Paladin: General Rjalk ( daha varda hepsinden teker teker yazcaz :) bu arada palamda var bnm onu da yazmıyom :) )
Death Knight: Sayko ..... ( ally de dk pek goremedim.. ama sayko pvp de hep vardı bu arada sayko 2. sahibi olan tayfun... o charla nasıl oynadı hala emin değilim.. hala Prime dk mı yenen bi tek kisi var 1 vs 1 :P )
Hunter: ....... ....... ( hunter iki tarafta da yok ne yazık ki :( )
Shaman: Fblee ....... ( ally de gene shaman kimse aklıma gelmiyor )
Druid : ..... Qansy ( bir zamanlar ally de evill vardı sanırım charını silmisti )
Rogue : Pala Darkie ( baslarda comez gibi gozukuyo du ama daha sonra ii bi player oldu rogue de :) )
Priest: ..... Eddy ( ne yazık ki horde de goze carpan priest yok )
Mage : Zz Tiryakihasan ( kim ne derse desin en iyi mage ler burada yasinin azmine hayran kaldım her zaman... hasan da emin olun ki iyi pvp ciydi arena da gormek lazımdı )
Warlock: Cck Melodrama ( bu oyuncuları secerken hiç tereddüt etmedim... karsılasanlar bilir )
[/quote]

aslında buraya horde druid olarak eski charım olan Garrosh u yazabilirim :D ne de olsa superb ve evill i aynı anda kesmistim :D bi de rogue lerde superb yi unuttuk :D
[quote name='huseinhan' timestamp='1288962022' post='279672']
saholasın şans arkadaşım uçurumdan düşünce böle oluyo ölmedim ona şükür .
[/quote]
geçmiş olsun hüseyin abi ben de ilk defa duydum bunu üzüldüm
taylandan dk olm az once bunu söyliim.
[/quote]
o niye
[quote name='Myrmidon' timestamp='1289342393' post='280090']
aslında buraya horde druid olarak eski charım olan Garrosh u yazabilirim :D ne de olsa superb ve evill i aynı anda kesmistim :D bi de rogue lerde superb yi unuttuk :D
[/quote]

Helal olsun sana kralsın nasıl kestin ikisini.şahsi fikrim gayet objektif ben en çok senle Tiryakihasanla karşılaşmaktan korkuodum şu serverda :unsure:

Edited by asan61

[quote name='asan61' timestamp='1289346354' post='280093']
Helal olsun sana kralsın nasıl kestin ikisini.şahsi fikrim gayet objektif ben en çok senle Tiryakihasanla karşılaşmaktan korkuodum şu serverda :unsure:
[/quote]
me too , me too.
ŞUAN BİDA DEHERLENDİRİRSEK İYİ PVPCİLER

Deathkinght:Neete,RYUU.TEKERLEME.)(TAYLANINDKSİ İSMİNİ HATIRLAYAMADIMDA)
Paladin:howard.genaral.dementor.derino.welorin.kabus
HolyPaladin:Irony-Onebe.raspina(baya oyalıyo adamı)
Druid:olive
RestoDru:Qansy.olive
Hunter:tozkoparan.era(isminidehiştiama harılayamadım)frantigo.rocket
Mage:Zz.thegame
Warlock:Cck.lanet.Asmodean.bide aly war probişey
Warrior:delihüsrev.sand.srenity.yatara.winny.katil.bullcaos
Rogue:Pala,Disguit.jakall.joy.iyicocuk
Shaman:blackwolf.fblee.deaploow.urukhan
Priest:holiya.Edyy.

Edited by huseinhan

allianceda gördüğüm classına talentına pvpde hakim oyuncular
paladin: naaru (retri), after (prot), rjalk (holy)
death knight: açıkçası allianceda o kadar etkiliyici bir death knight göremedim şu ara
warrior: serenity, pvp esnasında karşılaşmadığım için tank için bir şey diyemicem
shaman: eiak(elemental), chiasm (enhancement), jynx (resto)
hunter: ricochet
druid: feral veya balance pek göremedim, positive(resto)
rogue: darkie (herkes sub)
mage: fikir belirticek kadar gözlem yapamadım özür dilerim
warlock: physcolock desem olur
priest: eskiden erdi derdik o hordea döndü :P bugün delaini gördüm eskiden çok sağlamdı şimdi itemleri biraz eski kalmıştır ama düzelir delain diyorum zaten disc veya holy pvp yapan yok bglerde varsa da görmedim
[quote name='dementor' timestamp='1289433236' post='280175']
death knight: açıkçası allianceda o kadar etkiliyici bir death knight göremedim şu ara
warrior: serenity, pvp esnasında karşılaşmadığım için tank için bir şey diyemicem
priest: eskiden erdi derdik o hordea döndü :P bugün delaini gördüm eskiden çok sağlamdı şimdi itemleri biraz eski kalmıştır ama düzelir delain diyorum zaten disc veya holy pvp yapan yok bglerde varsa da görmedim
[/quote]
bana bi class söyle az kovalayam seni 1-2 aya kasıp :P oyundan tat alamıyorum heyecan verecek bişeyler lazım :D
sağımdan solumdan özgüven akmış :D gidip tek yiyip dönmekte var :D
[quote name='Rokka' timestamp='1289433770' post='280176']
bana bi class söyle az kovalayam seni 1-2 aya kasıp :P oyundan tat alamıyorum heyecan verecek bişeyler lazım :D
[/quote]
orda boş bıraktığım yerlerden bi class seç kas :D
[quote name='dementor' timestamp='1289434110' post='280178']
orda boş bıraktığım yerlerden bi class seç kas :D
[/quote]
pri mi kassam hazır charda var :D gerçi ilk 1 ay 2 skillde alamamak var ben oyunu öyle sevdim :D
  • 4 weeks later...
[quote name='dementor' timestamp='1289433236' post='280175']
[/quote]
Thanks maaan :) (Physcolock)
Kendini ve arkadaşlarını tatmin başlığı yapsakyala bu başlığın adını ;)
Herkez aynı isimleri yazmıs kopyala yapıstır qibi bişey olmus

[color="#FFFACD"]Rogue[/color] => [font="Arial Black"]Azuredragon, Neira[/font]
[color="#DDA0DD"]Paladin[/color] => [font="Arial Narrow"]Rjalk, Galadrim[/font]
[color="#DDA0DD"]holy paladin[/color] => [font="Book Antiqua"]Ainswort[/font]
Priest => [font="Comic Sans MS"]Eddy, Autumn[/font]
[color="#9ACD32"]Hunter[/color] => [font="Courier New"]Marihuana, Omen, Finair[/font]
[color="#A0522D"]Warrior[/color] => [font="Franklin Gothic Medium"]Drahosa, DarkRage, Bozox, Chaosofwar[/font]
[color="#00BFFF"]Mage[/color] => [font="Garamond"][font="Franklin Gothic Medium"]Hightdamage, Mika Scorpion, Alemci[/font][/font]
[color="#0000FF"]Shaman[/color] => [font="Georgia"]Urukkhan, Trkz, Telbog[/font]
[color="#9932CC"]Warlock[/color] => [font="Lucida Console"]Gatsumi,Xaroz[/font]
[color="#FF8C00"]Druid[/color] => [font="Tahoma"]Xero, Hellbroth, Pozitive[/font]
[color="#FF0000"]Death Knight[/color] => [font="Palatino Linotype"]Deathslord, Invincible[/font]

[/quote]

laf bana mı burda ? -_-
başlarda pek itemin olmaz bu oyunda itemli başlayıp itemsiz bitiremiyorsun ne yazık ki.
50 100 resilience la başlar elinde odunla vurursun adama daha keskin degildir öldürmez :).Zamanla artar durability o bu şu.Dayanıklı olursun oyunculugun daha fazla önplana çıkar hangimiz başlarda 50 100 resilience la dünyaları yıktı ki ?
[quote name='Darkie' timestamp='1291622749' post='281854']
laf bana mı burda ? -_-
başlarda pek itemin olmaz bu oyunda itemli başlayıp itemsiz bitiremiyorsun ne yazık ki.
50 100 resilience la başlar elinde odunla vurursun adama daha keskin degildir öldürmez :).Zamanla artar durability o bu şu.Dayanıklı olursun oyunculugun daha fazla önplana çıkar hangimiz başlarda 50 100 resilience la dünyaları yıktı ki ?
[/quote]

ALLy de ki tek saglam roguesin belki itemin vardır ondan :) yok mu :PP eksiklerin var biliorum hala tamamlarız
ama benim şu DisGUST ilgimi cekio adam sıfır hata yapıo la dalarken healerim en çok ondan cekiorum :)
OYUNU bıraksın yada ally olsun arkadaş ikinizin daldıgı ADAM PERT OLUR (serverin en iyi rogları)
Disgust bence karşı factionda classını iyi şekilde kontrol eden biri.Ezbere oynamadıgınıda söyleyebilirim.Karşılaştıgımız alanlarda yaptıgımız hamlelerden keyif aldıgımı söyleyebilirim.O an öldürsemde , ölsemde önemi yok.Amacım keyif almak bu oyundan oyunu bilen adamlarla oynayıncada baya keyifli oluyor. :)
[color="#FFFF00"]Rogue[/color] => Azuredragon, Neira
[color="#DDA0DD"]Paladin[/color] => Rjalk(retri-holy), Ainswort(holy),General(Retri), Crafter(Prot)
[color="#C0C0C0"]Priest[/color] => Eddy, Autumn
[color="#00FF00"]Hunter[/color] => Marihuana, Omen, Finair, Adsiz
[color="#A0522D"]Warrior[/color] => DeepFear
[color="#00FFFF"]Mage[/color] => Scorpion, Zz
[color="#0000FF"]Shaman[/color] => Urukkhan, Eiak,
[color="#800080"]Warlock[/color] => Cck
[color="#00FF00"]Druid[/color] => Xero(feral), Hellbroth(feral), Pozitive(resto-balance)
[color="#FF0000"]Death Knight[/color] => Ryuu(master dk)
geçen ayın karşı factiondan en iyilerini yazalım dedim arkadaşlar aylardır oyunda olmayan iyileri değil :D